• Domaine la Capitaine (map)
  • 2 En Marcins
  • Gland VD, VD, 1196
  • Switzerland

Het is weer tijd voor het oer-Hollandse

Haringfeest!

Dinsdag 25 juni
tussen 18.00 en 20:30 uur

Domaine La Capitaine
En Marcins 2-4,
Gland (VD)

Geniet gezellig met ons van deze Nederlandse vis op een prachtige lokatie. Het wijndomein "Domaine de La Capitaine", gelegen op "La Route des Vignobles" in het plaatsje Gland (tussen Genève en Lausanne). Er is voldoende parkeergelegenheid.

De NVG is zeer verheugd dat we dit jaar op 2 sponsors kunnen rekenen, namelijk Interhoff en Van Lanschot Zwitserland, waarvan de laatste de haringen sponsort! Voor de niet-haring liefhebbers zijn er broodjes zalm, garnalen en paling (voor eigen rekening).

Natuurlijk wilt u dit niet missen! Wij raden u aan om via bovenstaande link alvast uw kaarten te reserveren. Ook niet-leden zijn van harte welkom. 

Wij hopen op uw komst en gezelligheid. 


 Aanmelden kan tot 20 juni.