• Espace 81 (map)
  • Grand Rue 81
  • morges

De Koningsdagreceptie wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Consulaat en zal plaatsvinden op zaterdag 27 april op een bijzondere locatie…de tentoonstellingsruimte Espace 81 in Morges!

Dit biedt u de gelegenheid om niet alleen het glas te heffen op onze koning maar ook om het beroemde Fête de la Tulipe in Morges te bezoeken. Dit grootste tulpenfestival van Zwitserland heeft namelijk een Nederlandse primeur, de expositie BULBOMANIA van Miek Verdegaal. U heeft wellicht haar interview gezien in onze laatste Geneefse Post…

Miek is een zeer gekend kunstenares in de bollenstreek en exposeert haar schilderijen speciaal gedurende het fameuze tulpenfestival.

Daarin deelt Miek haar fascinatie voor bolgewassen en tulpen op doek. De karakteristieke schoonheid van de bloembol, de bloem die hieruit ontspruit en het landschap, geschilderd vanuit een verrassend perspectief weet zij schitterend te treffen. De unieke wereld van Miek: Bulbomania.

Meer over Miek: www.miekverdegaal.com

Locatie: Espace 81, Grand Rue 81, Morges

Tijdstip receptie: 15.30-17.30 uur

FLYER A5 BULBOMANIA low res jpeg.jpg