• heer en mevrouw Jongeneel (map)
  • Avenue des Amandiers 8 (rez)
  • 1820 Montreux
  • Switzerland

LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD!! LEZING VINDT NIET LANGER PLAATS IN MOULINS DE GINGINS MAAR IN MONTREUX!

Hillary Clinton zou de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten worden en Donald Trump was kansloos. Groot-Brittannië zou in de EU blijven, de brexit-aanhangers hadden geen kans. De financiële crisis zou de westerse landen waarschijnlijk jaren terugwerpen op economisch gebied, de Mexicaanse griep zou alleen al in Nederland duizenden doden kunnen veroorzaken en na de aanslag op de Twin Towers in New York begin deze eeuw zou er een groot internationaal conflict of misschien wel een wereldoorlog volgen.


In alle gevallen zaten de media er naast. 


Raymond Serré, bijna 35 jaar lang eindredacteur en nieuwslezer bij de ­Radionieuwsdienst ANP en het NOS-journaal zat er met zijn neus bovenop. Hij probeert een verklaring te geven hoe het komt dat de media er zo vaak naast zitten en hij wil nieuwsconsumenten helpen om onder­scheid te maken tussen slecht en goed 'nieuwsvoer’.

23 November in Gingins (Afslag 1, Nyon op de autoroute Geneve-Lausanne Ruime parkeermogelijkheden.). Aanvang om 19:00 uur, gevolgd door een apéro.

Kosten voor NVG Leden CHF 15.00, niet-leden betalen CHF 25.00.

Aanmelden kan tot 22 november.

Voor meer informatie: 

Sandrine Doude van Troostwijk
sandrine@nvg.ch
076 562 1082