• Salle Comunale de Coppet (map)
  • Place des Ormes
  • Coppet, VD, 1296
  • Switzerland

Op zaterdag 18 november, wanneer de wind weer door de bomen waait, vieren we met zijn allen de komst van Sinterklaas. Ook dit jaar komt hij samen met zijn Pieten naar Coppet

Graag ontvangen we Sinterklaas met liedjes en een hele hoop Nederlandse kinderen uit de omgeving van Genève. Zodra Sinterklaas met zijn boot is aangekomen, zullen wij in de Salle Communale een groot feest vieren waarbij de kinderen Sinterklaas kunnen ontmoeten en hun Pieten diploma kunnen behalen.

Heeft u geen kleine kinderen meer maar vindt u het wel gezellig om samen een borrel te drinken met Sinterklaas lekkernijen en bitterballen, dan nodigen we u uit voor de Sintborrel die om 16.30 begint.

Tijdens de borrel wordt voor de kinderen vermaak en oppas geregeld in de Salle Communale.

Meer informatie volgt in de definitieve uitnodiging naar aanleiding van uw aanmelding!

Aanmelden kan tot 8 november.

Naam *
Naam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Waarop u 18 november bereikbaar bent
Lid van *
Naam, leeftijd
Helpen *
Omdat wij altijd extra hulp kunnen gebruiken zijn wij opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te versieren, achter de bar willen staan, zwarte piet willen zijn of ons wil helpen bij het opruimen. Wij zijn heel erg blij met alle hulp en hopen er samen een leuk feest van te maken!